Robot kuchenny Clatronic 4w1 KM 3350 1000W czy ktoś posiada?

Sprzęt kuchenny

Przepisy

Dołącz do nas w 5 sekund - zbieraj i dodawaj przepisy, zgłaszaj nowe blogi, dyskutuj na forum i wyłącz reklamy 😄

Przeglądasz wątek Robot kuchenny Clatronic 4w1 KM 3350 1000W czy ktoś posiada? w dziale Sprzęt kuchenny.

#1 28 maja 2013

Dostałam ten robot w prezencie ślubnym. I nie wiem czy ja jestem jakaś nieużyta, czy ten robot jest jakiś wybrakowany. Ja dużo piekę i do tego głownie go potrzebuję tyle, że ciężko w nim ubić nawet pianę z białek, nie mówiąc o reszcie :( Nie wiem czy to moja wina bo nie umiem czy też te roboty takie są. Tak to wygląda jakby mieszadła były za wysoko i nie zbiera ani z dna ani boków.

#2 28 maja 2013

clatronic to badziewna firma. Przedmioty wyglądające na w miarę profesjonalne a tak ogólnie to straszny syf. Nie posiadam takiego urządzenia ale 5 lat w sprzedaży AGD w tym Clatronic i jego odmian utwierdziły mnie w tym przekonaniu

#3 28 maja 2013

Ehh, czyli jest nadzieja, że nie jestem sierotą nie potrafiącą obsłużyć mikser ;/

#4 28 maja 2013

My mamy KM 3323 i nasi rodzice również, ale Clatronic to firma bardzo mało powtarzalna i u nas mieszadła zbierają wszystko - miska zmatowiła się podczas użytkowania, a u naszych rodziców nie sięga do samego dna, ale miski są błyszczące jak nowe 😀

#5 28 maja 2013

dzięki za info 😀