Spotkanie bloggerow z Trojmiasta - pazdziernik 2012

Hydepark

Przepisy

Dołącz do nas w 5 sekund - zbieraj i dodawaj przepisy, zgłaszaj nowe blogi, dyskutuj na forum i wyłącz reklamy 😄

Przeglądasz wątek Spotkanie bloggerow z Trojmiasta - pazdziernik 2012 w dziale Hydepark.

#1 13 sierpnia 2012

Hej, w pazdzierniku wybieram sie do Trojmiasta i pomyslalam sobie, ze milo byloby spotkac sie przy okazji z gdanskimi, gdynskimi i sopockimi bloggerami (najlepiej przy jedzeniu, oczywiscie 😉). Wiem, ze jest was sporo, wiec mam nadzieje, ze ktos bedzie chetny. Jestem w Trojmiescie od 10 do 19 pazdziernika.

#2 13 sierpnia 2012

ja jestem chętna, teraz mamy spotkanie blogerów 25sierpnia 😀

#3 13 sierpnia 2012

dusiowa napisała (13 sierpnia 2012 19:53)ja jestem chętna, teraz mamy spotkanie blogerów 25sierpnia 😀Tak? A jacy to będą bloggerzy? 😛

#4 14 sierpnia 2012

kulinarni 😛https://www.facebook.com/events/369029216498161/

#5 15 sierpnia 2012

tez chętnie przyjdę😀 czekam na dokładne informacje😀www.slodkieslone.pl

#6 31 sierpnia 2012

Wracajac do pazdziernika - kto chetny?Stawialabym na piatek 12 albo sobote 13 pazdziernika. Jakies propozycje co do knajpki? Bywam rzadko, wiec jestem nieobeznana i licze na pomoc tych, ktorzy trojmiejska scene gastronomiczna znaja lepiej 😀

#7 31 sierpnia 2012

może poszukamy sponsorów, teraz zgłosiło się podobno wielu dzięki czemu mogły obyć się warsztaty równiez i wszystko za darmo

#8 1 września 2012

Jeśli nic mi nie wyskoczy to chętnie przyjdę 😀

#9 5 września 2012

Dusia, pomysl przedni, o ile ktos wezmie na siebie szukanie sponsorow - ja nie mam w tym wprawy, bo bloguje wylacznie dla przyjemnosci...

#10 8 września 2012

Maggie, ja chętnie się spotkam, po prostu SPOTKAM 😀 Mi też się nie chce szukać sponsorów, ale możemy zrobić wypad do jakiejś knajpki z dobrym jedzeniem i po prostu ZJEŚĆ 😄

#11 10 września 2012

Paulina, moj pierwotny plan zakladal takie wlasnie spotkanie przy jedzonku i winie. Ot, posiedziec, pogadac, poznac sie. Jest jeden lokal w Sopocie, o ktorym myslalam jako o miejscowce naszego spotkania - Cyrano & Roxane - ale ceny maja troche kosmiczne, wiec dostosuje sie, jesli zdecydujemy sie na inne miejsce. Moze jakas pizzeria? Chetnie dowiedzialabym sie, gdzie jest najlepsza pizza w Trojmiescie 😀

#12 10 września 2012

w stefano sopot ale miejsca tam w ogóle nie ma :(

#13 10 września 2012

Chodźmy do Biowaya i tyle! Klimat jest, jedzenie pyszne, miejsca dosyć. A i nigdzie poza Trójmiastem tych knajpek nie ma 😉

#14 11 września 2012

serio biowaya nie ma gdzie indziej?! to może w centrum gdańska?

#15 16 września 2012

To juz bez sponsorów się nie da? Po prostu SPOTKAĆ i pogadać?Jak dobrze, że ja i mój blog nie jesteśmy zniewoleni ... Maggie, przybij 5. Pozdrawiam😀

#16 16 września 2012

W innych miastach przy spotkaniach często organizowane są warsztaty kulinarne, a chyba to fajna okazja by się czegoś nauczyć? no nie chce mi się wierzyć, że byście wtedy nie wzięły udziału 😀 Ale dobrze już siedzę cicho.

#17 16 września 2012
Ostatnio edytowany 16 września 2012

dusiowa napisała (16 września 2012 18:00)W innych miastach przy spotkaniach często organizowane są warsztaty kulinarne, a chyba to fajna okazja by się czegoś nauczyć? no nie chce mi się wierzyć, że byście wtedy nie wzięły udziału 😀 Ale dobrze już siedzę cicho.Dusiu, ja udziału bym nie wzięła, bo mnie to jakoś nie rusza. 😛

#18 17 września 2012

Ja pewnie wzielabym udzial, ale warsztaty warsztatami, a spotkac sie przy dobrym jedzeniu i pogadac na spokojnie tez bym chciala. Tak wiec mysle, ze trzymajmy sie tego planu 😀A w Biowayu nigdy nie bylam (chyba zaczely powstawac juz po moim wyjezdzie), wiec czemu nie!

#19 19 września 2012
Ostatnio edytowany 19 września 2012

W Warszawie blogerki spotykają się raz w miesiącu i są to typowe spotkania na pogaduchy. Bez żadnych dodatków w postaci warsztatów czy czegoś innego. Zawsze jest bardzo miło 😄Ja zbieram fundusze. Jeśli mi się uda, to chętnie przyjadę. Ale na razie koszty mnie przerastają :(

#20 23 września 2012

http://rozrywka.trojmiasto.pl/Nowe-lokale-gdzie-na-ziemniaka-gdzie-na-wodke-n61985.htmlA może Pyra Bar? 😄Ciekawe co tam oferują z ziemniaków ciekawego 😉

#21 23 września 2012

Intryguje mnie ta Pyra! Mysle, ze to niezly pomysl 😀

#22 25 września 2012

Maggie napisała (23 września 2012 22:12)Intryguje mnie ta Pyra! Mysle, ze to niezly pomysl 😀Myślę, że to będzie dobre rozwiązanie wśród tylu lokali do wyboru 😀 A jaki termin Ci pasuje? 😀

#23 25 września 2012

W zasadzie kazdy, poza rankiem 10 pazdziernika (ale watpie, by ktokolwiek chcial wpasc do Pyry np. o 9:00 😉) i wieczorem w sobote 13 pazdziernika.

#24 29 września 2012

To ja proponuje czwartkowe popołudnie, 11 października, pasuje? 😉 Czy ktoś jeszcze się w końcu zdecydował na spotkanie?

#25 29 września 2012

jak mi plan zajęć pozwoli tez wpadnę