Dołącz do nas w 5 sekund - zbieraj i dodawaj przepisy, zgłaszaj nowe blogi, dyskutuj na forum i wyłącz reklamy 😄
Mi pasuje 😀 Trzeba jeszcze tylko ustalic godzine. 16:00? 17:00?
ja nie mogę w tym terminie,bawcie się dobrze
Mi najbardziej odpowiada godzina 17 😀
17:00 brzmi dobrze 😀Do zobaczenia juz wkrotce!(Swoja droga, czy jest na Fejsbuku jakas grupa blogerow z Trojmiasta?)
Maggie też o tym myślałam, chyba nie ma
Tak mi przyszlo do glowy... Skoro 13 i 14 jest Blog Forum Gdansk, mozna by zorganizowac spotkanie w weekend i przy okazji poznac kilku bloggerow spoza Trojmiasta. Co wy na to?
A Ty Maggie też będziesz na BFG? 😀
Nie bede, myslalam o tym, zeby zaaplikowac o akredytacje, ale doszlam do wniosku, ze nie starczy mi wtedy czasu na inne rzeczy :( A ty sie wybierasz?
Tak, ja będę i właśnie dlatego nie wiem jak czasowo zorganizować takie spotkanie z resztą blogerów, masz jakiś pomysł? Nie wiem czy uda się tak wszystkich zgrać...
Najlepiej chyba byloby w sobote, poznym popoludniem (czytaj: po warsztatach), bo w niedziele wszyscy juz sie beda zbierac do domow.
To w takim razie trzeba się zabrać za organizacje 😜
Paulino, a masz moze kontakt z innymi uczestnikami?Gdzie dokladnie odbywa sie BFG? W PGE Arena?
Mam z kilkoma, więcej osób można złapać na fan page'u BFG. Mam tylko pewne wątpliwości czy taki spotkanie może wypalić, bo w sobotę wg harmonogramu BFG o 20:00 jest spotkanie integracyjne, tylko nie wiem gdzie - czy na stadionie, czy gdzieś indziej.
A czy do spotkania integracyjnego moga sie dokleic osoby nie bedace uczestnikami BFG?
Właśnie pisałam w tej sprawie do BFG, więc jak będę coś wiedziała to dam Ci znać 😀
Super 😀A czy jest jeszcze szansa, zeby przełożyć jutrzejsze spotkanie na 16:00? Źle wykalkulowalam sobie czas i jeśli spotkamy się o 17:00 , będę mogła zostać tylko godzinę...
No i niestety ja nie będę mogła się dzisiaj pojawić, bo muszę zostać dłużej w pracy :( A co do BFG to dostałam wiadomość, że to impreza zamknięta :(
Buuu, szkoda straszna...To kto w ogole bedzie dzisiaj? Czy ktokolwiek bedzie?
hej hej! Może jakaś reaktywacja? 😄
Odświeżę tematJest sezon, bywa ciepło, a trójmiejski klimat sprzyja takim imprezom. Może warto o tym pomyśleć? 😀