Od pewnego czasu strona główna działa tak jak sobie ją sami ustawimy. Strona posiada 4 tryby wyświetlania przepisów:
Raz wybrany tryb jest pamiętany na komputerze w tzw. ciasteczku, przez co nie trzeba go za każdym razem wybierać na nowo.
Aby zmienić tryb pracy strony głównej należy kliknąć w link "Zmień kolejność".
Tym samym pragnę zakończyć pytania do supportu pt. "gdzie do $%^&*( podziewa się mój nowy przepis" 😉