Nowe zasady pobierania zdjęć przepisów - minium to 200x200px

Mikser Kulinarny

Przepisy

Dołącz do nas w 5 sekund - zbieraj i dodawaj przepisy, zgłaszaj nowe blogi, dyskutuj na forum i wyłącz reklamy 😄

Przeglądasz wątek Nowe zasady pobierania zdjęć przepisów - minium to 200x200px w dziale Mikser Kulinarny.

#1 19 maja 2013

W zasadzie wszystko napisałem w tytule posta. Przygotowujemy się do pokazywania trochę większych zdjęć na listach przepisów, zamiast 150x150 będzie to 200x200. Od kilku dni właśnie taki minimalny rozmiar jest wymagany w waszych RSS'ach...Więcej o pobieraniu zdjęć i problemach związanych z brakiem zdjęć jest tutaj:http://zmiksowani.pl/forum/watek,147,dlaczego-mikser-nie-pobiera-moich-zdjec-przepisow.htmlO tym jak ważne jest posiadanie zdjęcia przy wpisie w naszym serwisie nikomu chyba nie trzeba przypominać.

Rafał
smakosz na blogu kulinarnym Oli
#2 26 czerwca 2013

A mógłbyś zmienić info przy podmianie zdjęć? Ja ostatnio chciałam zmienić zdjęcie z bannerkiem akcji, bo mi go nie pobrało i bardzo się dziwiłam, że nie działa, bo przecież wyświetliło się, że ma mieć 150x150 i takiej szerokości było, a tu dalej miniaturki nie ma 😉

#3 26 czerwca 2013

Opis jest mylny ale zasada pozostaje.

Rafał
#4 26 czerwca 2013

Wiem, stąd prośba o poprawienie, bo ja ostatnio zgłupiałam. Zrozumiałam co się dzieje dopiero po wejściu na forum.

#5 26 czerwca 2013

Już po problemie. Dzięki za cynk.

Rafał